Chat with us, powered by LiveChat

Turvaline ning tõrgeteta töötav WIFI on kvaliteedimärk.

Baltic Computer Systems on Ruckuse TOPDOG partner Eestis. Seda kinnitab meie kontoris elav labradori kutsikas Ruckus. Ta on töökindel ja lojaalne. Ruckus tagab turvalisuse, kuid saab hästi läbi nii külaliste kui oma töötajatega. Ruckus paikneb üldjuhul meil fuajees, kuid näha on teda terves kontoris. 

Pildil olevat labradori kutsikat võiks ülaloleval moel kirjeldama jäädagi, kuid tegelikuses on Ruckus ka USA’s tegutsev nutikate juhtmevabade võrguseadmete tootja.

Oleme Ruckuse seadmeid testinud nii enda juures kui erinevates kontorites ning oleme jõudnud veendumuseni, et tegemist on seadmetega, mida julgeme ka sõpradele pakkuda.

Lahendused sisaldavad endas mitmeid unikaalseid omadusi, mis muudavad kontoris leviva WIFI levi stabiilseks, turvaliseks ning tugevaks seejuures kaotamata jõudlust ning Interneti kiirust.

Ruckuse tootearsenal on eelkõige tõestanud tehnoloogiliselt suurt edasiminekut just võrgu halduse külje pealt, mis võimaldab wifi võrke kontrollida kordades lihtsamalt, efektiivsemalt ja lihtsamalt säästes resursse nii raha kui aja arvelt. Tootevalik tagab nii tagasihoidlikule kasutajale, kui ka nõudlikule kliendile kindla ja usaldusväärse võrguhaldus lahenduse tipp-kiire wifiga, mis tõstab tööefektiivsust igas ettevõttes.

Lahenduste tugevuseks saab eelkõige pidada nende lihtsust nii paigalduses kui ka integratsioonis teiste seadmetega. Kõik võrgualalised ja wifiga seotud situatsioonid on lahendatavad kõigest ühest nö. haldusplatvormist, mida Ruckus võimaldab.

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.