Chat with us, powered by LiveChat

Eesti kübersõdalased külastasid F-Secure laborit

Eile, 16.08.2018 viis BCS Infoturbekeskus Eesti kübersõdalased tutvuma F-Secure infoturbelaboriga.  Päeva jooksul tutvustasid analüütikud ja eksperdid Eesti meeskonnale viirusetõrje labori tööd, küberrünnakute hetkeolukorda ning koostöövõimalusi F-Secure korporatsiooniga. Külastuse ajal räägiti nii töö- kui praktika võimalustest ning tutvustati lähemalt kõige aktuaalsemaid küberturbe ohte. Lisaks said osalejad ideid ülikooli lõputööde teemade osas.

„Meil on väga hea meel, et Euroopa juhtiv küberturbetarkvara tootja oli valmis meid vastu võtma ning Eesti meeskonnale häid õpetussõnu jagama. Peakontori ning kõrgtasemel küberturbelabori lähedus Eestiga soodustab oluliselt erinevate küberturbe alaste projektide läbiviimist. F-Secure panustab märkimisväärselt lähiriikide küberturbe teadlikuse kasvatamisesse ning kaitsetaseme tõstmisesse“. Kommenteeris Raido Orumets, BCS Infoturbekeskuse juhataja.

Visiit F-Secure peakontorisse oli ettevalmistavaks ürituseks enne Euroopa küberturvalisuse võistlust „ European Cyber Security Challenge” , mis toimub 14-17 oktoobril, Londonis ning kus osaleb 19 riiki üle Euroopa.

Kübernaaskel

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.