Chat with us, powered by LiveChat

Äripäeva Infoturbekonverents 2018

F-Secure küberturbe ekspert Sean Sullivan räägib 26.09.2018 toimuval Äripäeva Infoturbekonverentsil häkkerite jahtimisest. 

Infoturbe konverents toimub ITuudised.ee korraldamisel juba kolmandat korda. Konverentsil räägitakse infoturbest, riskide juhtimisest ning andmekaitsest ärimaailmas ja ettevõtete kontekstis.

2018. aastal on teemaks ”Maksa raha!”, mis on ettevaatusele kutsuv hoiatus juhuks, kui infoturbega ei ole kõik korras ja häkkeritel on võimalik küsida lunaraha või siis andmetega ei ole korrektselt käitutud ja tulenevalt andmekaitse üldmääruse nõuetest on võimalik saada suur trahvinõue.

Konverents annab ettevõtjatele, juhtidele ja infoturbe valdkonnaga seotud inimestele vastused küsimustele, kuidas juhtida infoturbes edukalt riske ja oskuslikult ärikriitilise infoga ringi käia.

Ürituse peamiseks sihtgrupiks on ettevõtete juhid ja omanikud. Eesmärk on rääkida kasulikku infot selle kohta, mis aitab andmete kaitsmiseks teha arukaid otsuseid ja jõuda arusaamani, et andmekaitse ei ole see teema, millega hakkan homme tegelema.

Sihtrühm

Peamine sihtgrupp on ettevõtete juhid. Oodatud on ka IT-juhid, audiitorid, personalijuhid, juristid, IT turvalisuse-, ärisaladuse- ja delikaatsete isikuandmete kaitse eest vastutajad ettevõttes või riigiametis, IT eest vastutavad tippjuhid, IT ettevõtte omanikud, juhid spetsialistid, infosüsteemi arhitektid ja analüütikud, IT-toe ja turvalahenduste pakkujad, audiitorid, juhtimisnõustajad, arendus-, riski- ja kvaliteedijuhid.

Lisainfo

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.