Chat with us, powered by LiveChat

Viirusetõrje Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusalas

HITSA ja Baltic Computer Systems AS sõlmisid juunis 2018 toimunud turvatarkvara hanke tulemusel raamlepingu küberturbetarkvara F-Secure litsentside pakkumiseks. Nimetatud viirustõrjeprogrammi litsentse ning nendega kaasnevaid lisateenuseid pakutakse kõikidele Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt hallatavatele asutustele soodustatud tingimustel. Lisainfo HITSA dokumendiregistris.

„Eestis juba laialt tuntud F-Secure viirustõrje tarkvaralitsentse ja tugiteenuseid on nüüdsest võimalik soetada kuni viis korda soodsamalt võrreldes tavahinnakirjaga. Usume, et üheskoos oma ligi 100 F-Secure partneriga saame kaasa aidata Eesti Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusala organisatsioonide soodsamate ja kvaliteetsemate infoturbelahenduste kaasajastamisele. Tänu allakirjutatud lepingule saavad Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusala asutused  paindlikult arvestada ja ette planeerida viirustõrjelahendusi olemasoleva komplekstoote F-Secure Business Suite raames, mitte keeruliste üksikute toodete lõikes.“ kommenteeris F-Secure tugikeskuse juhataja Raido Orumets.

Lisainformatsioon:

f-secure@bcs.ee

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.