Chat with us, powered by LiveChat

ITSVET projekti raames analüüsitakse küberturvalisuse valdkonna õppematerjale

ITSVET projekt on jõudnud etappi, kus analüüsitakse olemasolevaid ning luuakse uusi õppematerjale kutseõppeasutustele küberturvalisuse valdkonna õpetamiseks. ITSVET projekti eesmärgiks on välja arendada partnerriikide sh ka Eesti jaoks kutsehariduse tasemel IT turvalisuse nooremspetsialisti õppekava, selle uuenduslik sisu ja koolitusmetoodika. Projekti raames on tänaseks viidud läbi põhjalik IT turbe uuring ning kaardistatud olemasolevad õppematerjalid.

Uuring hõlmas Eesti, Soome ning Läti ettevõtjaid ning uuriti väike ja keskmise suurusega ettevõtjate käest, millised on nende nõuded infoturbele ning eeldused ja soovid antud valdkonnas? Vastanuid oli 200st asutusest. Küsitlusest selgus, et kõige suuremat muret IT turvalisuse ees tunnevad valitsusasutused ning IT sektoris tegutsevad ettevõtted.

Järgneva poole aasta jooksul analüüsitakse olemasolevad ning luuakse värsked õppematerjalid tulevaste küberturvalisuse õppekavade tarbeks. Uued koolitusmaterjalid, metoodikad ning õppekavad luuakse koostöös Tehnikahariduse Edendamise Sihtasutuse, BCS Koolituse ja Eesti, Soome ning Läti partneritega.

Projekt lõpeb 2019 aasta teises pooles küberkaitse valdkonna lektorite koolitamise ning ettevalmistus kursustega BCS Koolituses.

Lisainformatsioon: http://itsvet-project.eu/

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.