Chat with us, powered by LiveChat

Küberturbe tippspetsialist Mikko Hyppönen peab Mektorys avaliku loengu

10. aprillil 2017 kell 13.00 peab Mectorys avaliku loengu maailmas tunnustatud küberturbeekspert Mikko Hyppönen, kelle ettekanded sisaldavad alati rohkelt näiteid päevakajalistest infoturbe intsidentidest ning sündmustest, mis on seadnud ohtu nii internetikasutajate privaatsuse kui kriitiliste infosüsteemide toimimise. Loengut modereerib Baltic Computer Systemsi (BCS) juhataja Ants Sild.

Mikko Hyppönen on pidanud viimase 20 aasta jooksul sadu loenguid enam kui 40 riigis. 2010. aastal tunnustati teda Virus Bulletin’i poolt parima kõneleja tiitliga omas valdkonnas. Mikko on oodatud peaesineja mitmetel ülemaailmsetel küberturbekonverentsidel ning TED üritustel. Tema 2011. aasta TED kõne on vaadatud üle 1,5 miljoni korra ning seda on tõlgitud enam kui 40 keelde. Mikko on pidanud loenguid mitmetes maailma tipp-ülikoolides nagu Stanford, Oxford ja Cambridge.

BCS Infoturbekeskus koostöös Tallinna Tehnikaülikooli, IT Kolledzi, F-Secure tugikeskuse ning Mektoryga võõrustab Mikkot juba neljandat korda. „Tema ettekannete suur populaarsus peitub muuhulgas selles, et nende sisu ei ole tehniliselt keeruline, mis pahatihti antud valdkonna ettekannetes kipub olema. Elulised näited küberturbelabori avastustest, igapäevased ohud arvutikasutajatele ning põnev ülevaade küberkuritegelikust maailmast on seekordki garanteeritud,“ sõnas BCS Infoturbekeskuse juht Raido Orumets ja lisas, et kindlasti pakub loeng mõtlemisainet kõigile osalejatele. “Mikko Hyppönen on teinud ära väga suure töö küberturbe probleemkohtade esiletõstmisel ja lahti seletamisel. Tema arvamus loeb ning ta ei karda ka tundlikke teemasid lahata,” täiendas TTÜ küberkriminalistika ja küberjulgeoleku keskuse juhataja Rain Ottis.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne Internetis ning, mis on ka YouTube keskkonna vahendusel hiljem järelevaadatav.

TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory on rahvusvaheline innovatsiooni ökosüsteem, mille eesmärk on viia omavahel kokku teadlased, üliõpilased ja ettevõtjad ning kasvatada kooliõpilaste seast inseneridele järelkasvu. See on koht, kus saab kasvatada ideest ettevõtte ja valmistada oma esimene prototüüp ning luua kontakte 105 TTÜ Mektory partneriga . Kolme tegutsemisaasta jooksul on TTÜ Mektoryt külastatud 200 000 inimest 150 erinevat riigist ning ligi 20 000 kooliõpilast.

BCS on Eesti vanim järjepidevalt tegutsev IT ettevõte. BCS Infoturbekeskus pakub laias valikus infoturbevaldkonna teenuseid ja tooteid kaitsmaks ettevõtete IT süsteeme tänapäevaste küberohtude eest. BCS on F-Secure lahenduste tugikeskus ja teenuste partner Eestis. BCS panustab küberturbeteadlikkuse tõstmisesse läbi pakutavate koolituste ja konsultatsioonide nii era- kui riigisektori organisatsioonidele.

Lisainfo:

Raido Orumets
Infoturbekeskuse juht
Baltic Computer Systems AS
Tel +372 680 6888
Mob +372 5333 0144
Raido.Orumets@bcs.ee

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.