Chat with us, powered by LiveChat

Tööta kodust nagu kontorist

 

Eriolukorrast tingitult töötab suurem osa inimesi täna kodust. Osadel ettevõtetel on küll Office 365 kasutusel ja kaugtöö võimalik, kui enamikel töötajatel vastav kogemus puudub. Paljud ettevõtted ei ole IT tehniliselt kaugtööks valmis, mis muudab kodutöö ebaefektiivseks või võimatuks. Õnneks on lihtsa Office 365 põhise virtuaalse koostöökeskkonna loomine kiire ja kuluefektiivne.

BCS pakub konsultatsioone kaugtöölahenduste seadistamiseks ja veebikoolitusi nende efektiivseks kasutamiseks. Koolituste kohta leiab infot SIIT.

 

Mõned populaarsemad võimalused kaugtöö korraldamiseks

 

Office 365 ja Microsoft Teams

Microsoft Teams on digitaalne koostöökeskkond, kus saab dokumente ühiselt muuta ja jagada, vestelda ning videokoosolekuid pidada.

Teams ja Office 365 on enimlevinud kaugtöölahendus ja sobib igas suuruses ettevõttele. Seda kasutame ka ise ja see on meie esimene soovitus nii kaug- kui kontoritööks.

Teamsi ja Office 365 on nüüd võimalik proovida 6 kuud tasuta.

 

VPN (Virtual Private Network)

VPN võimaldab luua ühenduse kontori sisevõrguga, et saada kaugelt ligi võrguketastele, tarkvarale ja ressurssidele, mida muidu väljaspool kontorit kasutada ei saaks.

 

Remote Desktop Connection

Võimaldab luua otseühenduse kontoris asuva arvutiga ja töötada nagu istuksid just selle arvuti taga.

 

Võta meiege ühendust aadressil bcs@bcs.ee või konsulteeri telefonil +372 6806888

 

 

Samas kategoorias

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.