Chat with us, powered by LiveChat

TTÜ KüberKonverents 2018: Mis toimub küberruumis? Kas oleme valmis küberriskideks?

kübernaaskel

BCS, Tallinna Tehnikaülikool, Kaitseministeerium ja Eesti Interneti Sihtasutus kutsuvad kõiki huvilisi osalema 12. juunil TTÜ KüberKonverentsile, mille põhifookus on küberohtudel ja -turvalisusel.

Konverentsil leiame vastused küsimustele, mis seisus on küberturvalisus? Kas Eesti vajab küberkindlustust? Kas oleme teadlikud kõigist küberohtudest ja valmis selleks, mida toob kaasa tehisintellekt? Kuidas end kaitsta ning kas tagada tänapäeva infoühiskonnas turvalisus ja küberhügeen?

TTÜ KüberKonverentsil osalevad tegijad Eestist ja välismaalt, tudengitest turvaspetsialistide ja ametnikeni. Üles astuvad IIZI küberkindlustusekspert Helen Evert, Peeter Marvet (Zone Media), Raido Orumets (BCS), Toomas Lepik (TTÜ), Jenni Radcliffe (Host of The Human Factor Podcast, UK), Lisa Forte (Red Goat Cyber Security, UK). Samuti liitub konverentsiga Cyber Security Summer School ning tutvuda saab ka uue Malwarebytes laboriga Mektorys.

Lisaks huvitavatele teadmistele, toimuvad osalejatele kaasahaaravad mängud, selgitatakse välja küberkaitse noorte talentide võistluse KüberNaaskli võitjad ning KüberLaagrisse edasipääsejad.

Konverents toimub nii eesti- kui ka inglise keeles.

Konverentsile on kohti 150 ja päevakava ja registreerumise leiate www.kybernaaskel.ee.

 

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.