Chat with us, powered by LiveChat

F-Secure koostöös Baltic Computer Systemsiga kingib sajale Eesti koolile küberkaitse.

Soome küberturbetarkvara tootja F-Secure kingib vabariigi juubeliaasta puhul sajale Eesti üldhariduskoolile infoturbetarkvara litsentsid.

F-Secure tugikeskuse juhataja Raido Orumetsa sõnul on kingitus märgilise tähendusega. „Noored veedavad internetis üha rohkem aega ning nende kaitsmine küberriskide eest on väga eluline teema. Paraku paljudel meie haridusasutustel pole võimalik soetada parimaid infosüsteemide kaitselahendusi,“ märkis Orumets.

F-Secure kingitus tagab koolidel infosüsteemidele maailma tipptasemel kaitse. Kingitused tehakse haridusasutustele, kes pole iseseisvalt infoturbetarkvara soetanud või kellel puuduvad kehtivad F-Secure turvatarkvara litsentsid.

Kingitavaid litsentse saavad koolid ise taotleda, saates vastavasisulise vabas vormis avalduse aadressile fsecureeesti100@bcs.ee. Taotlusi võetakse vastu kuni tänavuse aasta 31.märtsini.

Tehniline informatsioon:

Tasuta saavad koolid taotleda tööjaamadele (laua-, sülearvutid) mõeldud F-Secure Protection Service for Business (PSB) Computer Protection litsentse. Litsentside kogus ei ole piiratud, kuid see peab vastama reaalsele tööjaamade kogusele, mis on taotluse esitavas koolis kasutusel.

F-Secure Computer Protection on Windowsi ja Maci arvutite jaoks võimas mitmekihiline kaitse, mis hõlmab moodsaid tehnoloogiaid, nagu paigahaldus, reaalajas ohuanalüüs ja heuristiline analüüs.

Auhinnatud turbelahendus Macile ja Windowsile
AV-TEST Best Protection, 2010-2014 (Parim kaitse 2010–2014)
Integreeritud paigahaldus Windowsi arvutite jaoks
Täiustatud käitumis- ja heuristikaanalüüs
Tehisintellekt ja masinõpe lahenduses DeepGuard 5

Litsentsidega kaasneb:

12 kuu pikkune kasutusõigus
Veebipõhine keskhaldus
Tasuta tehniline tugi telefoni või e-posti teel.

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.